PLUUT

Strategie, design, development en productie

Wij helpen onze opdrachtgevers stappen te zetten in de digitale wereld. Websites, mobiele applicaties en uniek maatwerk zijn zaken waar we jou uitstekend bij kunnen helpen.

(Chat)bots

(Chat)bots

Van een klantgerichte chatbot tot aan een gepersonaliseerde spraakgestuurde assistent. Onze bots automatiseren processen die bijdragen aan hogere conversies en klanttevredenheid. 

Chat met onze bot!

Botmandialog-flowFacebook MessengerSlackTelegram
Concept & strategie

Concept & strategie

Van concept tot digitaal eindproduct. Met onze expertise en ervaring in de digitale wereld weten wij wat de technische mogelijkheden en best practices zijn. Wij werken in meerdere strategische sessies met jou samen om een goede online aanwezigheid te creëren of deze verder te ontwikkelen.

SketchInvision
Websites

Websites

Ons ontwikkelteam bestaat uit experts met verschillende disciplines. Samen werken we met de opdrachtgever en met behulp van scrum aan de mooiste websites en webapplicaties. 

Laravel certificationOctoberStatamic
Mobiele applicaties

Mobiele applicaties

Voor iOS en Android app development ben je bij ons op het juiste adres. Wij ontwikkelen native, hybride en web-apps voor smartphones, tablets, TV's en smartwatches.

AndroidApple
Support

Support

Staat jouw digitale product live? Dan begint het pas! Wij analyseren het gebruik van applicaties en geven gerichte adviezen voor doorontwikkelingen. Ons supportteam ondersteunt jou met alle aspecten van hosting tot aan technisch onderhoud.