Het ontwerpen van een mobiele app is een discipline op zich. Onze gediplomeerde grafisch vormgevers hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen voor Android en iOS.

Material design ontwikkeld door Google en als standaard voor Android apps.

Android app design

Android apps maken over het algemeen gebruik van Material Design

In dit uniforme design zijn alle interacties en componenten beschreven om een zo goed mogelijke gebruikerservaring te creëren. Het is dan ook verstandig om een Android app hieraan te conformeren. Afhankelijk van de opdracht en wensen van de opdrachtgever kunnen we hier vanaf wijken. Een goed voorbeeld hierbij is een game of een interactieve video app. 

App design

App design

iOS app design

Net als Android heeft ook iOS zijn eigen interface richtlijnen, genaamd Human Interface Guidelines

Deze richtlijnen komen niet overeen met het Material Design van Android waardoor het ontwerp voor iOS apparaten separaat gemaakt moet worden.

Simavi app design

Simavi app design

Esther Knook
Fijn bedrijf om mee te werken met veel kennis in huis. Pluut Interaction komt de gemaakte afspraken na. Heldere manier van communiceren en kwaliteit van het geleverde is hoog.
  • Esther Knook
  • Hager
Jasper Witte
Niet alleen zijn we dankzij Pluut binnen korte tijd al in staat gebleken om tot een effectief en aantrekkelijk ontwerp te komen, de daaropvolgende ontwikkeling van de applicatie loopt ruim voor op schema!
  • Jasper Witte
  • Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO)

Oog voor detail sinds 2008

Sinds de komst van de eerste iPhone in Nederland (2008) geven we vorm aan tal van mobile apps. 

Onze grafische vormgevers hebben oog voor detail. Zij zorgen ervoor dat jouw app aansluit bij de huisstijl van jouw bedrijf en de wensen van jouw doelgroep.

App design voor Hager Nederland

App design voor Hager Nederland

Wil je een app laten designen of maken?

Neem contact op met Wouter Pluut. Hij helpt je graag verder.

Contact opnemen