Twee van onze backend developers
Twee van onze backend developers

Fullservice digital agency PLUUT

Van concept tot digitaal eindproduct. Met onze expertise en ervaring in de digitale wereld weten wij wat de technische mogelijkheden en 'best practices' zijn.

Wij werken in meerdere strategische sessies met jou samen om een goede online aanwezigheid te creëren en deze verder te ontwikkelen.

Contact opnemen

Wij gebruiken design en technologie als sleutel tot gemak en plezier

PLUUT is ontstaan uit passie voor de interactie tussen mensen en machine.

Juist in de huidige maatschappij waarin technologische ontwikkelingen elkaar snel opvolgen, met o.a. mobiele apps en webapplicaties, is deze interactie van groot belang voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Wij zijn een team van creatieven en techneuten. Samen met jou als opdrachtgever werken we aan gebruiksvriendelijke applicaties. Applicaties die iets toevoegen aan je werk of leven.

Geen internetbureau zonder tafelvoetbal
Werkvloer opstelling
Stagiair aan het werk

Waar wij blij van worden

Wij geloven in slimme applicaties waarbij de eindgebruiker centraal staat. Het is essentieel om de doelgroep(en) te kennen. Wie zijn de gebruikers en waar heeft men behoefte aan? Graag bekijken we samen met jou de mogelijkheden om processen te automatiseren. Slimme applicaties die jou werk uit handen nemen. Daar worden wij allemaal blij van. Alleen door de doelgroep goed te kennen en concrete doelstellingen te bepalen kunnen we efficiënte en effectieve applicaties ontwikkelen waar je ècht wat aan hebt. Pluut Interaction wil graag jouw partner zijn van concept tot eindresultaat.

Contact opnemen