Het internetbureau voor apps, bots en websites


Van concept tot digitaal eindproduct. Met onze expertise en ervaring in de digitale wereld weten wij wat de technische mogelijkheden en 'best practices' zijn. Wij werken in meerdere strategische sessies met jou samen om een goede online aanwezigheid te creëren en deze verder te ontwikkelen.

Klant Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Klant TNO
Klant Simavi
Klant Parnassia Groep
Klant Hager
Klant TKI Urban Energy
Klant Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
Klant Topsector Logistiek
Klant Bang & Olufsen
Klant De Schoolwebwinkel
Klant BizStay The Hague
Klant Sunday's
Klant Van den Assem
Klant Dorpshart Lisse
Klant Iventus
Klant Jansen Opticiens
Klant Perspectief Zoetermeer
Klant Van der Wal
Klant Van der Lans & Busscher
Klant De Dierenboetiek
Klant Emerald Kalama Chemical

Co-creatie

Pluut is ontstaan uit passie voor de interactie tussen mens en machine. Juist in de huidige maatschappij waarin technologische ontwikkelingen elkaar snel opvolgen is deze interactie van groot belang. Wij zijn een team van creatieven en techneuten. Samen met jou als opdrachtgever werken we aan gebruiksvriendelijke applicaties. Applicaties die iets toevoegen aan je werk of leven.

Slimme applicaties die jou werk uit handen nemen.

Waar wij blij van worden

Wij geloven in slimme applicaties waarbij de eindgebruiker centraal staat. Slimme applicaties die jou werk uit handen nemen. Daar worden wij allemaal blij van. Alleen door de doelgroep goed te kennen en concrete doelstellingen te bepalen kunnen we efficiënte en effectieve applicaties ontwikkelen waar je ècht wat aan hebt.

Reviews van onze klanten

Benieuwd naar wat onze opdrachtgevers eerder van ons werk vonden?


Esther Knook
Fijn bedrijf om mee te werken met veel kennis in huis. Pluut Interaction komt de gemaakte afspraken na. Heldere manier van communiceren en kwaliteit van het geleverde is hoog.
 • Esther Knook
 • Hager
Robbert Kok
Pluut Interaction heeft ons geholpen bij meerdere projecten, waaronder het bouwen van onze nieuwe website. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking. Ze zijn altijd zeer betrokken en behulpzaam. Vanwege deze uitstekende service en de kwaliteit van hun werk raden wij hen zeker aan!
 • Robbert Kok
 • Sunday's Nederland
Cynthia de Jong
Het team van Pluut Interaction BV is zeer deskundig, punctueel, flexibel, betrokken, meedenkend en sociaal vaardig. Al deze vaardigheden zijn voor ons, De Schoolwebwinkel, in de afgelopen maanden van groot belang geweest. Een ICT platform, zeker als het platform zo complex is als de onze, maak je namelijk stap voor stap samen en dient vanuit verschillende rollen bekeken en getest te worden. Door de nauwe samenwerking, via scrum methode, is het uiteindelijke product dan ook precies geworden zoals we voor ogen hadden. Eerlijk gezegd zelfs beter en mooier!
 • Cynthia de Jong
 • De Schoolwebwinkel B.V.
Hester Telleman
Erg tevreden over de samenwerking met Pluut Interaction. Zij komen met goede oplossingen, denken mee in het proces en ze werken snel! Onze projectenapplicatie staat als een huis!
 • Hester Telleman
 • Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO)
Jobs Brussee
Zeer tevreden met de heer Pluut. Toegankelijk, luisterend en gericht op de optimale oplossing voor mij, als klant. Behulpzaam, (snel) bereikbaar en servicegericht. Ja, kan ik van harte aanbevelen.
 • Jobs Brussee
 • Bang & Olufsen Brussee
Jasper Witte
Niet alleen zijn we dankzij Pluut binnen korte tijd al in staat gebleken om tot een effectief en aantrekkelijk ontwerp te komen, de daaropvolgende ontwikkeling van de applicatie loopt ruim voor op schema!
 • Jasper Witte
 • Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO)
Wouter en zijn manschappen bieden een uitstekende service. Je wordt altijd op een fijne en vriendelijke manier te woord gestaan en goed geholpen. Mannen bedankt!
 • Leen Bokhorst
 • Perspectief Zoetermeer
Chico Andriessen
Namens Van der Lans & Busscher BV heb ik een KPI-applicatie mogen laten ontwikkelen op maat door Wouter Pluut. We zijn zeer tevreden met het resultaat, en ook de weg ernaartoe. Wouter begrijpt snel de essentie, stelt doortastende vragen, is inventief, informeert duidelijk over de voortgang en reageert zeer snel op verzoeken en vragen. Complimenten! We zien uit naar een vervolg op de samenwerking als we toe zijn aan een uitbreiding van de betreffende applicatie, of een ander project.
 • Chico Andriessen
 • Van der Lans & Busscher BV