iOS apps worden door ons volgens de laatste Apple standaarden, guidelines en met de nieuwste technieken gemaakt waardoor jouw iOS app toekomstbestendig is.

Al meer dan 10 jaar ervaring met iOS app development

Native of hybride iOS app laten ontwikkelen?

Wanneer je een iOS app door ons wilt laten maken, is het belangrijk om een keuze te maken tussen de verschillende type apps die er zijn. We onderscheiden twee soorten iOS apps die in de App Store kunnen worden gepubliceerd:

  1. Native iOS apps
    Dit zijn apps die volledig ontwikkeld worden in de programmeertaal van het iOS platform. Momenteel zijn dat Objective-C en Swift.
     
  2. Hybride iOS apps
    Een andere vorm van iOS apps is de hybride vorm. Dit is een app die voornamelijk wordt gebouwd met webtechnieken, maar in een native jasje wordt gestoken. Het grote voordeel hiervan is dat er vaak elementen kunnen worden hergebruikt en bijvoorbeeld ook voor andere platforms als Android ingezet kunnen worden.

Ieder iOS project is anders en daarom is het van belang een goede keuze te maken in het type app dat je wilt laten maken. Wij vertellen je graag meer over de voor- en nadelen van deze app vormen.

iOS app grafisch ontwerp

iOS app grafisch ontwerp

iOS app publiceren in de Apple App Store

Wanneer je iOS apps ontwikkeld is, zal deze worden gepubliceerd in de Apple App Store. 

Aangezien er momenteel heel veel apps gepubliceerd zijn in de App Store, is het noodzakelijk om op te vallen tussen al die andere apps. Dit doen we door het toepassen van App Store Optimization (ASO). 

Statistieken van iOS apps

Nadat je iOS app gelanceerd is en wordt gedownload en gebruikt door eindgebruikers, is het noodzakelijk te weten hoe deze wordt gebruikt. Er bestaan verschillende soorten analytics voor iOS apps waarmee we in staat zijn het gebruik van iOS apps door te meten. Op basis van meetgegevens doen we aanbevelingen in het verbeteren van de app. 

iOS app statistieken

iOS app statistieken

Esther Knook
Fijn bedrijf om mee te werken met veel kennis in huis. Pluut Interaction komt de gemaakte afspraken na. Heldere manier van communiceren en kwaliteit van het geleverde is hoog.
  • Esther Knook
  • Hager

Wil je een native of hybride iOS app laten maken?

Neem contact op met Wouter Pluut. Hij helpt je graag verder.

Contact opnemen

iOS app projecten die we hebben uitgevoerd: