Een eCommerce webshop is bedoeld om jouw klanten een snelle en vooral makkelijke oplossing aan te bieden bij hun aankopen. Steeds meer producten worden online in webshops aangeschaft, simpelweg omdat dit veel tijd bespaart. Betalingen worden online afgehandeld door middel van iDeal of creditcard en facturatie vindt daarna automatisch plaats.

SEO

Een webshop moet natuurlijk geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. We besteden veel aandacht aan Search Engine Optimization bij de ontwikkeling van een webshop, maar ook na oplevering. 

Payment Service Providers (PSP)

De webshops die we ontwikkelen kunnen we koppelen aan zogenaamde Payment Service Providers, ook wel afgekort al PSP. Een voorbeeld hiervan is Mollie. Mollie verzorgt de online betalingen via platforms als iDeal, Paypal en creditcardmaatschappijen. Ook voorzien zij in automatische incasso oplossingen. Natuurlijk kunnen we ook koppelen met andere partijen. Zo hebben we ook ervaring met TargetPay, Qantani, MultiSafepay etc.

Facturatie

Bij het ontwikkelen van een webshop willen we zoveel mogelijk automatiseren, zo ook het facturatieproces. Op het moment dat een betaling succesvol is, kan er een PDF factuur worden gegenereerd van de bestelde diensten en deze wordt automatische gemaild naar de klant.

Koppelingen met ERP en CRM systemen

Bestellingen, PDF facturen, bestelhistorie en klantprofielen kunnen we vanuit de webshop koppelen aan CRM systemen. Zodoende zorgen we ervoor dat onze opdrachtgevers goede analyses kunnen doen van data en kunnen bijsturen indien nodig.