Aansluitend op het functioneel ontwerp wordt een Technisch Ontwerp (TO) opgesteld. Hierin beschrijven onze ontwikkelaars de technische specificaties van het systeem.

Een handleiding voor developers.

Waarom een Technisch Ontwerp?

Een Technisch Ontwerp (TO) is voor onze developers een handleiding waarin zij precies kunnen zien wat er ontwikkeld dient te worden.

Het TO wordt gemaakt op basis van het Functioneel Ontwerp (FO). In het TO staan alle technische aspecten die benodigd zijn om de functionaliteiten uit het FO te realiseren.

Technisch Ontwerp

Technisch Ontwerp

Onderdelen van een Technisch Ontwerp

In een TO dienen de volgende onderdelen te worden beschreven:

  • database model
  • externe koppelingen (bijvoorbeeld: CRM, ERP etc.)
  • performance bewaking
  • architectuur van de applicatie
  • data models
  • security

Niet alleen zijn we dankzij Pluut binnen korte tijd al in staat gebleken om tot een effectief en aantrekkelijk ontwerp te komen, de daaropvolgende ontwikkeling van de applicatie loopt ruim voor op schema!

Jasper Witte - Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO)

Internetbureau Pluut Interaction B.V. heeft onze website gebouwd en er voor gezorgd dat het een zeer gebruikersvriendelijke site is geworden. Zij zorgen voor een adequate follow-up bij vragen of problemen.

Dick van der Zwan - Sunday's Nederland

Denken mee vanuit hun expertise, zijn flexibel in communicatie en oplossingen. Ze pakken hun rol als adviseur voor de beste lange termijn oplossingen.

Esther van Vliet - Register Belastingadviseurs

Wil jij een technisch ontwerp laten maken?

Neem contact op met Wouter Pluut. Hij helpt je graag verder.

Contact opnemen