De vernieuwde website van Sunday's

Opdrachtgever
Sunday's

Platform
Web

Techieken
Laravel
October CMS

Datum
aug. 2019

Introductie

Franchiseorganisatie Sunday's Nederland

Sunday's Nederland is een franchiseorganisatie met meer dan 50 vestigingen. Al meer dan 25 jaar is Sunday's de grootste zonnestudioketen van Nederland.

Een kijkje in studio mercatorplein

Een kijkje in Sunday's Amsterdam Mercatorplein

Vraag en doel

Webplatform met flexibele marketingtools

Het online marketing team van Sunday's heeft ons gevraagd een geheel nieuwe website te ontwerpen en ontwikkelen waarbij zij zoveel mogelijk vrijheid krijgen in het samenstellen van webpagina's. Het team wilde met de nieuwe website zelfstandig pagina's kunnen opzetten aan de hand van diverse bouwblokjes. 

Bijkomende doelen waren:

- integreren van een "Mijn Sunday's"-omgeving voor bezoekers

- SEO optimalisaties

- overzichtelijke en gebruiksvriendelijke vestigingspagina's

Een website waarbij we de vrijheid hebben om zelf landingspagina's modulair op te zetten en zodoende beter marketing kunnen voeren.

Sunday's Online Marketing team

Proces

Wireframes

In samenwerking met het online marketing team van Sunday's zijn we gestart met een eerste uitwerking van het concept. Aan de hand van wireframes zijn we begonnen met het uitwerken van ideeën. Deze ideeën hebben we uiteindelijk definitief gemaakt in een functioneel ontwerp. Het functioneel ontwerp hebben we vervolgens gebruikt als basis voor het grafische ontwerp van de website.

Overzicht van Sunday's wireframes 1 Overzicht van Sunday's wireframes 2

Ontwerp

Verschillende type bouwstenen

We hebben een aantal bouwstenen ontworpen en ontwikkeld die gebruikt kunnen worden in het Content Management Systeem van de website. Met deze bouwstenen is een CMS-beheerder in staat om geheel zelfstandig, en zonder tussenkomst van een ontwikkelaar, webpagina's samen te stellen en te vullen met content. 

Door gebruik te maken van deze bouwstenen, kan iedere pagina afzonderlijk zijn eigen unieke structuur krijgen. De inzet van deze bouwstenen geeft heel veel vrijheid en is ideaal voor het samenstellen en vullen van landingspagina's.

Menu structuur
Typografie en bouwstenen

Typografie en bouwstenen

Wat vond Sunday's van ons werk?

Robbert Kok
Pluut Interaction heeft ons geholpen bij meerdere projecten, waaronder het bouwen van onze nieuwe website. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking. Ze zijn altijd zeer betrokken en behulpzaam. Vanwege deze uitstekende service en de kwaliteit van hun werk raden wij hen zeker aan!
  • Robbert Kok
  • Sunday's Nederland
Internetbureau Pluut Interaction B.V. heeft onze website gebouwd en er voor gezorgd dat het een zeer gebruikersvriendelijke site is geworden. Zij zorgen voor een adequate follow-up bij vragen of problemen.
  • Dick van der Zwan
  • Sunday's Nederland
Mobiel is de website uiteraard ook geoptimaliseerd

Mobiel is de website uiteraard ook geoptimaliseerd

Resultaat

Flexibel op te zetten webpagina's

Sunday's Nederland is erg tevreden met het eindresultaat. Door de inzet van de bouwstenen, heeft de organisatie veel nieuwe mogelijkheden gekregen.

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk de nieuwe website live!