Specialist in auto beveiliging en inbouw

Opdrachtgever
MW Car Solutions

Platform
Web

Techieken
Laravel

Datum
mrt. 2018

MW Car Solutions, automotive beveiliging en inbouw

MW Car Solutions is een automatie beveiliging- en inbouwexpert. 

Diensen van MW Car Solutions lopen uiteen van beveiligingssystemen, alarmsystemen, voertuigvolgsystemen, terugvindsystemen, rittenregistratie, stinger, navigatiesystemen en parkeersensoren. Voor al deze diensten is een technische inbouwexptert nodig. 

Vraag

Website voor het hoge segment in de automotive branche

MW Car Solutions heeft ons gevraagd een nieuwe website te ontwerpen en ontwikkelen die moet passen bij het hoge segment in de automotive branche.

Dashboard auto

Doel

Creëer een website die past bij de automotive dienstvelening

Het doel was een website te creëren waarbij de dienstverlening goed tot zijn recht zou komen. Daarnaast was het belangrijk dat de website aan sloot bij de uitstraling en doelgroep van het bedrijf. 

Grafisch ontwerp van automotive website

Proces

Kwalitatief hoogwaardige foto’s  in de vormgeving van de website

Vanuit de bestaande huisstijl van MW Car Solutions zijn we de website gaan ontwerpen. We hebben veel en kwalitatief hoogwaardige foto’s gebruikt in de vormgeving van de website, zodat de bezoekers van de website een visuele beleving mee zouden krijgen. 

Voor wat betreft de technische realisatie hebben wij ervoor gekozen om de verscheidene diensten die MW Car Solutions biedt direct op de homepage te plaatsen, zodat de bezoeker direct die informatie kan vinden die hij nodig heeft. Een mooie toevoeging voor de website is de mogelijkheid tot het plaatsen van een blog, waarmee MW Car Solutions zelf nieuwe content uit de steeds verder ontwikkelende automotive branch kan plaatsen. Door deze toenemende content van de website kan een belangrijke bijdrage worden geleverd aan het vindbaar zijn in zoekmachines.

Grafisch ontwerp van MW Car Solutions website

Resultaat

Een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke automotive website

Het resultaat is een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website waarin de dienstverlening van het bedrijf goed wordt belicht. 

Door de implementatie van een Google Analytics widget is de beheerder van de website in staat om inzicht te krijgen in het bezoekgedrag van de website. 

Resultaten van automotive website

Met ons kennismaken en de mogelijkheden bespreken?

Neem contact op met Wouter Pluut. Hij helpt je graag verder.

Contact opnemen