Jaaroverzicht 2018

Jaaroverzicht 2018

Van complete redesigns tot aan een Raspberry Pi mediaplatform; 2018 was een geweldig jaar voor ons!

Aan het eind van 2018 blikken we graag met je terug op de projecten die we dit jaar hebben mogen uitvoeren. In deze blogpost laten we een selectie van webprojecten zien die in 2018 door ons zijn gerealiseerd.

Geheel vernieuwde website voor MW Car Solutions

Voor onze opdrachtgever MW Car Solutions hebben we aan het begin van 2018 een geheel nieuwe website in OctoberCMS opgezet. De website is van de grond af aan opnieuw opgezet waarbij we vooral aandacht hebben besteed aan de dienstverlening van het bedrijf. 

MW Car Solutions website redesign

Jansen Opticiens website redesign

Sinds begin 2012 is Jansen Opticiens een gewaardeerde opdrachtgever. Dit jaar mochten we hun website voorzien van een compleet nieuw design. De nieuwe website is net als die van MW Car Solutions geheel van de grond af aan opgezet. Voor dit project hebben we gekozen voor het Laravel framework in combinatie met OctoberCMS. 

Jansen Opticiens website

Sunday's Raspberry Pi mediaplatform

Voor franchiseketen Sunday's Nederland hebben we dit jaar een media distributieplatform ontwikkeld. Met dit webplatform is het bedrijf in staat marketingacties centraal te beheren en te distribueren naar de zonnestudio's in het land. Elke vestiging heeft een Raspberry Pi waarop onze software is ge├»nstalleerd. Sunday's is hierdoor in staat om op ieder gewenst moment video's te verzenden naar de Raspberry Pi's die hun video's weergeven op een televisiescherm in de studio. 


Sunday's Raspberry Pi mediaplatform

Technische Unie koppeling met Hager Vision bestelhulp

Voor Hager Nederland hadden we in 2017 een geheel nieuwe Hager Vision bestelhulp ontwikkeld. Met deze bestelhulp zijn installateurs in staat groepenverdelers te configureren en op te slaan in een bestellijst. In 2018 hebben we een koppeling ontwikkeld met groothandel Technische Unie. Door deze koppeling zijn we in staat de bestellijst direct door te sturen naar de groothandel, zodat de installateur zijn bestelling op een eenvoudige wijze kan plaatsen.

Hager en Technische Unie koppeling

Nieuwe website voor ondernemersvereniging Dorpshart Lisse

Voor ondernemersvereniging Dorpshart Lisse hebben we dit jaar een geheel nieuwe website ontworpen en ontwikkeld in Laravel en October CMS. Actuele acties, locaties en evenementen zijn door de beheerders op een eenvoudige wijze te beheren.

Ondernemersvereniging website voor Dorpshart Lisse

De Dierenboetiek website

Dit jaar hebben we De Dierenboetiek als nieuwe opdrachtgever mogen verwelkomen. De dierenspeciaalzaak heeft vestigingen in Den Haag en Zoetermeer en liet door ons een nieuwe website ontwerpen en ontwikkelen die aansluit bij de stijl en uitstraling van de winkels. 

Website voor dierenspeciaalzaak De Dierenboetiek

BizStay The Hague & Booking Experts integratie

Voor short stay verhuurder BizStay in Den Haag hebben we hun website uitgebreid met een API-koppeling met Booking Experts. Boekingen van appartementen worden sinds dit jaar afgehandeld door Booking Experts.

Short stay koppeling met Booking Experts

Vernieuwde website voor DeLezing.nl

Voor DeLezing.nl hebben we in 2018 een geheel nieuwe website opgezet. Deze website is opgezet met behulp van het Content Management Systeem Statamic. Met Statamic CMS hebben we goede ervaringen aangezien het een zeer licht, krachtig, maar vooral gebruiksvriendelijk CMS is. De website heeft bovendien een API-koppeling met Mollie voor het afhandelen van online betalingen.

Geheel nieuwe website voor het boeken van lezingen.

Bakker & Luyt Caminada websites

Voor Bakker & Luyt Caminada, het assurantiekantoor uit Den Haag, hebben we dit jaar twee nieuwe websites opgeleverd. Beide websites zijn door ons ontworpen en ontwikkeld in Laravel en October CMS. 

Assurantiekantoor website ontwerp en ontwikkeling

Gastouder Kindergeluk

Dit jaar hebben we Gastouder Kindergeluk als nieuwe opdrachtgever mogen verwelkomen. Voor Gastouder Kindergeluk hebben we een geheel nieuwe website ontworpen en ontwikkeld in Laravel met Statamic CMS. 

Gastouder website ontwerp en ontwikkeling

Vernieuwde webapplicatie voor Topsector Energie en RVO

In opdracht van Topsector Energie en Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO) hebben we een vernieuwde webapplicatie opgeleverd. De webapplicatie is opgezet met het Laravel framework waarbij een koppeling met de centrale RVO-database zorgt voor de content van de applicatie.

Topsector Energie webapplicatie

Fysiotherapie Lek & Yssel

In het laatste kwartaal van 2018 zijn we benaderd door Fysiotherapie Lek & Yssel om hun bestaande website om te zetten naar Statamic CMS versie 2. 

Fysiotherapeut website Statamic CMS

Multiga Onderwijsontwikkeling

Voor Multiga Onderwijsontwikkeling mochten we dit jaar de website geheel vernieuwen. We hebben een nieuw ontwerp gemaakt en de website ontwikkeld in Laravel met October CMS. 

Website voor Multiga Onderwijsontwikkeling

Dank jullie wel!

We willen graag iedereen bedanken die ons dit jaar het vertrouwen heeft gegeven om gezamenlijk mooie nieuwe projecten op te zetten. We zijn erg benieuwd welke samenwerkingen we in 2019 mogen gaan realiseren. Op naar een nieuw jaar met nieuwe kansen en mogelijkheden in de digitale wereld.

Fijne jaarwisseling en tot volgend jaar!

Wil jij in 2019 met ons een project starten?

Neem contact op met Wouter Pluut. Hij helpt je graag verder.

Contact opnemen