De Dutch Life Sciences conferentie

Opdrachtgever
Dutch Life Sciences

Platform
Web

Techieken
October CMS

Datum
sep. 2016

Mobiele weergave van Dutch Life Sciences website

Dutch Life Sciences

Het belangrijkste bedrijfsnetwerkevenement voor life sciences in Nederland. Iventus organiseert een keer per jaar deze conferentie met als missie het helpen realiseren van de verdere ontwikkeling en groei van de Nederlandse life sciences industrie. 

Vraag

Ontwerpen en ontwikkelen van een conferentie website

Iventus heeft ons benaderd met de vraag of wij een website kunnen ontwerpen en ontwikkelen voor de Dutch Life Sciences conferentie.

Wireframes van de evenementen website

Doel

Gebruiksvriendelijke website met online ticket verkoop 

Het doel was een gebruiksvriendelijke website te realiseren voor de Dutch Life Science Conferentie, met als speerpunten het informeren en faciliteren van online ticketverkoop met directe betaling voor bezoekers van deze conferentie.

Wireframes van het dagprogramma

Proces

Een Content Management Systeem met gebruiksgemak

Om de sfeer van de conferentie op de website terug te laten komen, hebben wij bij het grafisch ontwerp veel ruimte ingelast waarbij Iventus fotomateriaal zoals headers en fotosliders van de conferentie kan plaatsen. 

Wij hebben een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem ingezet waardoor Iventus op eenvoudige wijze informatie omtrent de life science branche, de conferentie en het dagprogramma kan beheren. 

Grafisch ontwerp van Dutch Life Sciences website

Resultaat

Een gebruiksvriendelijke website die eveneens veel tijd bespaart

Iventus heeft reeds twee conferenties gehouden waarbij de nieuwe website in gebruik was. Zij geven aan zeer tevreden te zijn met de tijdsbesparing die zij heeft geboekt met de nieuwe website, aangezien er vooral voor wat betreft administratieve werkzaamheden veel tijd kan worden bespaard. 

Desktop weergave conferentie website Website voor online ticket verkoop

Met ons kennismaken en de mogelijkheden bespreken?

Neem contact op met Wouter Pluut. Hij helpt je graag verder.

Contact opnemen