Winkelcentrum Lisse website

Opdrachtgever
Dorpshart Lisse

Platform
Web

Techieken
Laravel
October CMS
Bootstrap

Datum
mrt. 2018

Weergave mobiel van winkelcentrum website Dorpshart Lisse

Ondernemersvereniging Dorpshart Lisse

Dorpshart Lisse ligt centraal in de bollenstreek, in Lisse. Het centrum biedt een zeer ruime keuze aan winkels en restaurants. 

Ondernemersvereniging Dorpshart Lisse heeft als taak het versterken en uitbreiden van de positie van het winkelcentrum in Lisse. Wij hebben hen hiermee geholpen.

Vraag

Hoe kunnen we hét winkelcentrum van Lisse nog beter op de kaart zetten?

Dorpshart Lisse heeft als doel gesteld haar online positie verder te versterken en uit te breiden. 

De vraag die ons werd gesteld was dan ook: hoe kunnen we de positie van hét winkelcentrum van Lisse nog verder versterken en uitbreiden op online gebied?

Alle evenementen in het winkelcentrum van Lisse

Doel

Een gebruiksvriendelijke winkelcentrum website met winkels, restaurants en evenementen

Het doel van de opdracht was het ontwerpen en ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke winkelcentrum website waarop evenementen, winkels, restaurants en andere locaties vermeld staan. 

Het was hierbij van belang dat de website geoptimaliseerd werd voor zoekmachines, waarbij er extra aandacht moest uitgaan naar de gebruiksvriendelijkheid van het zoeken en vinden van de juiste informatie door bezoekers. 

Winkelcentrum website Dorpshart Lisse responsive weergave

Met ons kennismaken en de mogelijkheden bespreken?

Neem contact op met Wouter Pluut. Hij helpt je graag verder.

Contact opnemen

Proces

Hoe zorgen we voor overzicht in de hoeveelheid van winkels, restaurants en evenementen?

De grote hoeveelheid van locaties en evenementen in Dorpshart Lisse zorgde voor een uitdaging. Hoe creëren we voor het winkelcentrum een logische en gebruiksvriendelijke website?

We hebben de informatie op de website gecategoriseerd, zodat we het de bezoeker makkelijk maken de gewenste informatie te vinden. Om ervoor te zorgen dat er herkenbaarheid is, hebben we het grafisch ontwerp laten aansluiten op de aanwezige huisstijl van het winkelcentrum. 

Ontwerp van winkelcentrum website Dorpshart Lisse winkels Ontwerp van winkelcentrum website Dorpshart Lisse restaurante

Resultaat

Een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website met winkels, restaurants en evenementen van het winkelcentrum 

Om het zoeken naar een winkel, restaurant of evenement gemakkelijk te maken hebben we een zoekfilter gemaakt die op de pagina zelf de resultaten bijwerkt op basis van wat je als gebruiker typt. Je ziet als bezoeker realtime de zoekresultaten verschijnen en blijft op dezelfde pagina, zonder deze te verlaten.

Op de homepage hebben we ervoor gezorgd dat er een mogelijkheid is tot het plaatsen van acties en aanbiedingen. Hierdoor krijgen deze actualiteiten meer aandacht en kan het bezoek naar het centrum worden gestimuleerd. 

Door het implementeren van OctoberCMS hebben we ervoor gezorgd dat het beheren van de website voor Dorpshart Lisse eveneens makkelijker is gemaakt. 

Met ons kennismaken en de mogelijkheden bespreken?

Neem contact op met Wouter Pluut. Hij helpt je graag verder.

Contact opnemen