Registermakelaar in assurantiën

Opdrachtgever
Bakker & Luyt Caminada

Platform
Web

Techieken
Laravel
October CMS
Bootstrap

Datum
aug. 2018

Weergave mobiel

Bakker & Luyt Caminada B.V. registermakelaar in assurantiën

Bakker & Luyt Caminada bestaat uit adviseurs en bemiddelaars uit het vakgebied van verzekeringen, hypotheken, bankspaarproducten en pensioenen. 

Het assurantiekantoor staat voor een vakkundige, integere en cliëntgerichte dienstverlening. Dit sluit perfect aan bij de zaken waar wij als internetbureau grote waarde aan hechten. 

Vraag

Een website die past bij het assurantiekantoor

Bakker & Luyt Caminada heeft ons benaderd met de vraag een website te ontwerpen en ontwikkelen die past bij de uitstraling van hun assurantiekantoor. 

Het kantoor heeft een zeer persoonlijk en professioneel karakter. Het is belangrijk om dit terug te laten keren in de website.  

Doel

Een website die ondersteunt bij de dienstverlening van het assurantiekantoor

Het doel van de website was ondersteunend te zijn in de dienstverlening van het kantoor. 

Medewerkers van het kantoor hebben geïnventariseerd welke vragen het meest worden gesteld. Veel van deze vragen betreffen het invullen van schadeformulieren of aanvraagformulieren. De website zou op deze vragen antwoord moeten kunnen geven. 

iPad weergave

De homepage

Met ons kennismaken en de mogelijkheden bespreken?

Neem contact op met Wouter Pluut. Hij helpt je graag verder.

Contact opnemen

Proces

Meest gestelde vragen beantwoorden via de website

Om het gestelde doel te behalen, hebben we op de website een apart onderdeel gecreëerd met daarop diverse formulier-downloads. 

De formulieren kunnen naar eigen wens in categorieën worden geplaatst. Het kantoor heeft gekozen voor een onderverdeling in schade-, aanvraag- en wijzigingsformulieren. 

Artikel weergave

Artikel dummy weergave in de ontwerpfase van het project

Resultaat

Een gebruiksvriendelijke website voor zowel bezoekers als beheerders

Het resultaat van het gehele ontwerp- en ontwikkeltraject is een website die gebruiksvriendelijk is voor zowel bezoekers als kantoormedewerkers. 

Bezoekers kunnen via de website zelf de benodigde formulieren downloaden. Hiermee wordt het kantoor voor deze veelvoorkomende vragen ontlast. Kantoormedewerkers kunnen middels het gebruiksvriendelijke CMS zelf content beheren en zodoende inspelen op actualiteiten en veel gestelde vragen. 

Met ons kennismaken en de mogelijkheden bespreken?

Neem contact op met Wouter Pluut. Hij helpt je graag verder.

Contact opnemen