Website vernieuwd

Website vernieuwd

Vanaf 2007 al werken we met veel plezier voor diverse opdrachtgevers aan uitdagende, maar vooral mooie projecten. 

Projecten die zo mooi zijn, dat ze best wat meer aandacht mogen krijgen in ons portfolio. Onze oude website voldeed niet meer aan deze behoefte. We hebben daarom onze website aangepakt en deze van de grond af aan opnieuw opgezet.

We hebben veel zaken aangepast. Van de navigatie tot aan het CMS-systeem en van een nieuw blog tot aan een VueJS zoekmachine.

Projecten

In het onderdeel ‘Projecten’ vindt u een overzicht van meest recente projecten die we hebben uitgevoerd. U vindt hier een selectie van projecten. Per project beschrijven we hoe het proces heeft gelopen en welke keuzes we hebben gemaakt als internetbureau.

Blog

Om u op de hoogte te houden van waar wij als fullservice internetbureau mee bezig zijn, hebben we een blog ontwikkeld. Wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn binnen ons bedrijf of wanneer nieuwe technieken beschikbaar zijn en die wij interessant genoeg vinden, zullen we hierover schrijven en u middels een blog informeren.

Performance

Het redesign van de website hebben we meteen gebruikt om te werken aan performance verbeteringen. Zo hebben we de webserver uitgerust met cachingsoftware van Varnish waardoor content nog sneller kan worden uitgeleverd aan de browser.

De gehele website is gebaseerd op het Laravel framework en daarbij worden ook relatief nieuwe technieken gebruikt als VueJS voor meer interactiviteit.

Toekomst

Onze website zullen we de blijven verbeteren en vernieuwen. Niet alleen kunt u nieuwe blogberichten van ons verwachten, ook werken we aan een nieuwe bedrijfsvideo waarmee we u een kijkje achter de schermen willen geven.