Webdesign Valkenburg (ZH)


Webdesign Valkenburg (ZH)

Ben je opzoek naar webdesign in de omgeving van Valkenburg ZH? Ons team bestaande uit UX designers, webdesigners en developers. Samen creëren die met passie jouw website.

In de omgeving van Valkenburg ZH

Vanuit Lisse werken wij voor opdrachtgevers door heel Nederland. Vanaf Valkenburg ZH is ons kantoor via de A44 binnen 18 tot 20 minuten te bereiken.

Diensten

Voor opdrachtgevers ontwikkelen wij websites, apps, bedrijfstoepassingen, bots & AI technologie. Wil je meer weten over de mogelijkheden en kansen die wij zien? Neem contact op en maak kennis met het team. Wij laten graag de nieuwste toegepaste technologie zien.

Over internetbureau Pluut Interaction

Pluut Interaction ontwikkelt al meer dan 10 jaar doelgerichte digitale applicaties. Wij werken o.a. voor TNO, Simavi, Hager Nederland, Rijksoverheid en nog vele anderen waar we trots op zijn.

Na werk spelen wij ook graag een toernooitje tafelvoetbal!

Wat vonden andere klanten van ons werk?

Esther Knook
Fijn bedrijf om mee te werken met veel kennis in huis. Pluut Interaction komt de gemaakte afspraken na. Heldere manier van communiceren en kwaliteit van het geleverde is hoog.
  • Esther Knook
  • Hager
Robbert Kok
Pluut Interaction heeft ons geholpen bij meerdere projecten, waaronder het bouwen van onze nieuwe website. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking. Ze zijn altijd zeer betrokken en behulpzaam. Vanwege deze uitstekende service en de kwaliteit van hun werk raden wij hen zeker aan!
  • Robbert Kok
  • Sunday's Nederland
Cynthia de Jong
Het team van Pluut Interaction BV is zeer deskundig, punctueel, flexibel, betrokken, meedenkend en sociaal vaardig. Al deze vaardigheden zijn voor ons, De Schoolwebwinkel, in de afgelopen maanden van groot belang geweest. Een ICT platform, zeker als het platform zo complex is als de onze, maak je namelijk stap voor stap samen en dient vanuit verschillende rollen bekeken en getest te worden. Door de nauwe samenwerking, via scrum methode, is het uiteindelijke product dan ook precies geworden zoals we voor ogen hadden. Eerlijk gezegd zelfs beter en mooier!
  • Cynthia de Jong
  • De Schoolwebwinkel B.V.
Hester Telleman
Erg tevreden over de samenwerking met Pluut Interaction. Zij komen met goede oplossingen, denken mee in het proces en ze werken snel! Onze projectenapplicatie staat als een huis!
  • Hester Telleman
  • Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO)
Jobs Brussee
Zeer tevreden met de heer Pluut. Toegankelijk, luisterend en gericht op de optimale oplossing voor mij, als klant. Behulpzaam, (snel) bereikbaar en servicegericht. Ja, kan ik van harte aanbevelen.
  • Jobs Brussee
  • Bang & Olufsen Brussee

Met ons kennismaken en de mogelijkheden bespreken?

Neem contact op met Wouter Pluut. Hij helpt je graag verder.

Neem contact met ons op