Webdesign Sassenheim


Internetbureau voor webdesign in de omgeving van Sassenheim

Je zocht op webdesign in de omgeving van Sassenheim. Internetbureau Pluut Interaction zit dicht in de buurt. Vanuit ons kantoor op de Heereweg 345 in Lisse, 8 minuten rijden vanaf Sassenheim, ontwerpen en realiseren wij websites en apps.

Internetbureau in de omgeving van Sassenheim

In het afgelopen decennium hebben we gewerkt voor opdrachtgevers in heel Nederland. Dagelijks ontwerpen wij met passie gebruiksvriendelijke interfaces met de focus op de gebruiker. Ook tijdens het ontwikkelen van software blijft het design het uitgangspunt. Na realisatie en oplevering analyseren we wat er gebeurd. Ons team staat voor je klaar zodat jij online stappen kan zetten.

Projecten

Zien wat wij eerder voor andere klanten gemaakt hebben? Neem een kijkje op de overzichtspagina.

Over

Midden in de bollenstreek nabij Sassenheim werken wij in teamverband met de klant samen aan ambitieuze digitale projecten. Maak vandaag nog een afspraak. We stellen ons team graag aan je voor zodat je een goede blik achter de schermen krijgt.

Wat vonden andere klanten van ons werk?

Robbert Kok
Pluut Interaction heeft ons geholpen bij meerdere projecten, waaronder het bouwen van onze nieuwe website. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking. Ze zijn altijd zeer betrokken en behulpzaam. Vanwege deze uitstekende service en de kwaliteit van hun werk raden wij hen zeker aan!
  • Robbert Kok
  • Sunday's Nederland
Cynthia de Jong
Het team van Pluut Interaction BV is zeer deskundig, punctueel, flexibel, betrokken, meedenkend en sociaal vaardig. Al deze vaardigheden zijn voor ons, De Schoolwebwinkel, in de afgelopen maanden van groot belang geweest. Een ICT platform, zeker als het platform zo complex is als de onze, maak je namelijk stap voor stap samen en dient vanuit verschillende rollen bekeken en getest te worden. Door de nauwe samenwerking, via scrum methode, is het uiteindelijke product dan ook precies geworden zoals we voor ogen hadden. Eerlijk gezegd zelfs beter en mooier!
  • Cynthia de Jong
  • De Schoolwebwinkel B.V.
Hester Telleman
Erg tevreden over de samenwerking met Pluut Interaction. Zij komen met goede oplossingen, denken mee in het proces en ze werken snel! Onze projectenapplicatie staat als een huis!
  • Hester Telleman
  • Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO)
Jobs Brussee
Zeer tevreden met de heer Pluut. Toegankelijk, luisterend en gericht op de optimale oplossing voor mij, als klant. Behulpzaam, (snel) bereikbaar en servicegericht. Ja, kan ik van harte aanbevelen.
  • Jobs Brussee
  • Bang & Olufsen Brussee

Met ons kennismaken en de mogelijkheden bespreken?

Neem contact op met Wouter Pluut. Hij helpt je graag verder.

Neem contact met ons op