Webdesign Nieuw-Vennep


Webdesign in Nieuw-Vennep

Ons internetbureau, Pluut Interaction, is gevestigd in Lisse, vlakbij Nieuw-Vennep. Wij ontwerpen en ontwikkelen websites en mobile apps voor opdrachtgevers uit diverse branches. 

Internetbureau in de buurt van Nieuw-Vennep

Wij zijn een team van webdevelopers en werken aan diverse internetprojecten vanuit ons kantoor aan de Heereweg in Lisse, op een steenworp afstand van Nieuw-Vennep. Ons team bestaat uit frontend-designers, Laravel webdevelopers en Google gecertificeerde marketeers. 

Internetprojecten van ons webdesignbureau

We ontwikkelen webapplicaties en mobiele apps voor verschillende opdrachtgevers uit de buurt van Nieuw-Vennep in verschillende branches. Zo werken we niet alleen voor lokale ondernemers uit Nieuw-Vennep, maar ook voor internationals en overheidsinstanties. In ons portfolio laten we een selectie van onze webapplicaties en mobiele app projecten zien.  

Onze dienstverlening

Samen met onze opdrachtgevers werken we aan websites, mobiele applicaties, virtual assistants en machine learning bots. We helpen onze klanten in het gehele traject, van concept tot en met realisatie. We laten je op deze pagina meer zien over onze dienstverlening.

Over ons

Pluut Interaction is een fullservice web en app development agency. Wij zijn gevestigd op de Heereweg 345 in Lisse, midden in de bollenstreek. Dat is zo'n 10 minuten rijden vanaf Nieuw-Vennep.

Hier zie je onze webdevelopers Nathan en Roy aan het werk

Hier zie je onze webdevelopers Nathan en Roy aan het werk

Wat vonden andere opdrachtgevers van ons werk?

Esther Knook
Fijn bedrijf om mee te werken met veel kennis in huis. Pluut Interaction komt de gemaakte afspraken na. Heldere manier van communiceren en kwaliteit van het geleverde is hoog.
 • Esther Knook
 • Hager
Robbert Kok
Pluut Interaction heeft ons geholpen bij meerdere projecten, waaronder het bouwen van onze nieuwe website. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking. Ze zijn altijd zeer betrokken en behulpzaam. Vanwege deze uitstekende service en de kwaliteit van hun werk raden wij hen zeker aan!
 • Robbert Kok
 • Sunday's Nederland
Cynthia de Jong
Het team van Pluut Interaction BV is zeer deskundig, punctueel, flexibel, betrokken, meedenkend en sociaal vaardig. Al deze vaardigheden zijn voor ons, De Schoolwebwinkel, in de afgelopen maanden van groot belang geweest. Een ICT platform, zeker als het platform zo complex is als de onze, maak je namelijk stap voor stap samen en dient vanuit verschillende rollen bekeken en getest te worden. Door de nauwe samenwerking, via scrum methode, is het uiteindelijke product dan ook precies geworden zoals we voor ogen hadden. Eerlijk gezegd zelfs beter en mooier!
 • Cynthia de Jong
 • De Schoolwebwinkel B.V.
Hester Telleman
Erg tevreden over de samenwerking met Pluut Interaction. Zij komen met goede oplossingen, denken mee in het proces en ze werken snel! Onze projectenapplicatie staat als een huis!
 • Hester Telleman
 • Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO)
Jobs Brussee
Zeer tevreden met de heer Pluut. Toegankelijk, luisterend en gericht op de optimale oplossing voor mij, als klant. Behulpzaam, (snel) bereikbaar en servicegericht. Ja, kan ik van harte aanbevelen.
 • Jobs Brussee
 • Bang & Olufsen Brussee
Denken mee vanuit hun expertise, zijn flexibel in communicatie en oplossingen. Ze pakken hun rol als adviseur voor de beste lange termijn oplossingen.
 • Esther van Vliet
 • Register Belastingadviseurs
Op zoek naar een betrouwbare partner die staat voor wat hij doet zijn wij gelukkig terecht gekomen bij Pluut Interaction. Ik heb de afgelopen periode ervaren als zeer plezierig en professioneel. De samenwerking tussen Pluut en onze professionals was zeer goed en heeft geresulteerd in een prachtige website!
 • Sergej Koopmans Moleveld
 • Parnassia

Met ons kennismaken en de mogelijkheden bespreken?

Neem contact op met Wouter Pluut. Hij helpt je graag verder.

Neem contact met ons op