Webdesign Den Haag


Waarschijnlijk ben je op zoek naar een webdesign bureau in Den Haag. Je hebt ons gevonden!

Wij zijn Pluut Interaction, een fullservice web en app development agency gevestigd in de buurt van Den Haag. Sinds 2007 maken we websites en mobiele apps die werken.

Werk in Den Haag

Wij helpen bedrijven in Den Haag, maar ook internationale bedrijven en overheidsinstanties. Neem eens een kijkje in ons portfolio. Daar laten we een greep van onze websites en mobiele app projecten zien.

Diensten

Wij bieden verschillende diensten aan voor onze klanten in Haagse regio. We helpen jou in het gehele traject, van concept tot en met realisatie.

Over internetbureau Pluut Interaction

Wij zijn gevestigd op de Heereweg 345 in Lisse, midden in de bollenstreek. Dat is zo'n 20 minuten rijden vanaf Den Haag.

Laten we een kop koffie of thee drinken, zodat we kunnen kennismaken. Graag stellen we ons team aan je voor en geven we een demonstratie van onze projecten. Maak een afspraak met ons!

Mockup Dutch Light Pro

Bekijk ons werk!

Wat vonden andere opdrachtgevers van ons werk?

Esther Knook
Fijn bedrijf om mee te werken met veel kennis in huis. Pluut Interaction komt de gemaakte afspraken na. Heldere manier van communiceren en kwaliteit van het geleverde is hoog.
 • Esther Knook
 • Hager
Robbert Kok
Pluut Interaction heeft ons geholpen bij meerdere projecten, waaronder het bouwen van onze nieuwe website. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking. Ze zijn altijd zeer betrokken en behulpzaam. Vanwege deze uitstekende service en de kwaliteit van hun werk raden wij hen zeker aan!
 • Robbert Kok
 • Sunday's Nederland
Cynthia de Jong
Het team van Pluut Interaction BV is zeer deskundig, punctueel, flexibel, betrokken, meedenkend en sociaal vaardig. Al deze vaardigheden zijn voor ons, De Schoolwebwinkel, in de afgelopen maanden van groot belang geweest. Een ICT platform, zeker als het platform zo complex is als de onze, maak je namelijk stap voor stap samen en dient vanuit verschillende rollen bekeken en getest te worden. Door de nauwe samenwerking, via scrum methode, is het uiteindelijke product dan ook precies geworden zoals we voor ogen hadden. Eerlijk gezegd zelfs beter en mooier!
 • Cynthia de Jong
 • De Schoolwebwinkel B.V.
Hester Telleman
Erg tevreden over de samenwerking met Pluut Interaction. Zij komen met goede oplossingen, denken mee in het proces en ze werken snel! Onze projectenapplicatie staat als een huis!
 • Hester Telleman
 • Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO)
Jobs Brussee
Zeer tevreden met de heer Pluut. Toegankelijk, luisterend en gericht op de optimale oplossing voor mij, als klant. Behulpzaam, (snel) bereikbaar en servicegericht. Ja, kan ik van harte aanbevelen.
 • Jobs Brussee
 • Bang & Olufsen Brussee
Op zoek naar een betrouwbare partner die staat voor wat hij doet zijn wij gelukkig terecht gekomen bij Pluut Interaction. Ik heb de afgelopen periode ervaren als zeer plezierig en professioneel. De samenwerking tussen Pluut en onze professionals was zeer goed en heeft geresulteerd in een prachtige website!
 • Sergej Koopmans Moleveld
 • Parnassia

Met ons kennismaken en de mogelijkheden bespreken?

Neem contact op met Wouter Pluut. Hij helpt je graag verder.

Neem contact met ons op