Webdesign Bollenstreek


Lisse en omgeving

Zoek je een webdesign bureau in de bollenstreek? Je bent bij ons aan het goede adres! Al meer dan 10 jaar maken wij de mooiste apps, websites en webapplicaties voor onze opdrachtgevers.

Gepassioneerde webdesigners, webdevelopers en online marketeers

Met veel enthousiasme werken we in teamverband aan diverse webprojecten. Wij werken met gecertificeerde developers en marketeers aan jouw digitale product.

Portfolio

We werken voor verschillende opdrachtgevers in de bollenstreek en omgeving. Onze opdrachtgevers bestaan uit lokale ondernemers, maar ook internationals, (semi)overheid en non-profit organisaties. In ons projectenoverzicht vind je een selectie van websites en mobiele app projecten die we onlangs hebben ontwikkeld.  

Online dienstverlening

Als fullservice internetbureau in het centrum van de bollenstreek bieden we diverse diensten aan. We begeleiden je graag in het gehele online traject, van concept tot en met realisatie. Op ons dienstenoverzicht vind je meer info over onze online dienstverlening op het gebied van websites, webapplicaties en mobiele apps.

Over internetbureau Pluut Interaction uit Lisse

Pluut Interaction is gevestigd op de Heereweg 345 in Lisse, in het hart van de bollenstreek. Centraal gelegen tussen Noordwijk, Leiden, Haarlem, Voorhout en Hillegom. We komen graag in contact met jou voor het maken van een afspraak. We stellen ons team graag aan je voor en demonstreren graag onze internetprojecten.

Wat vonden andere opdrachtgevers van ons werk?

Esther Knook
Fijn bedrijf om mee te werken met veel kennis in huis. Pluut Interaction komt de gemaakte afspraken na. Heldere manier van communiceren en kwaliteit van het geleverde is hoog.
 • Esther Knook
 • Hager
Robbert Kok
Pluut Interaction heeft ons geholpen bij meerdere projecten, waaronder het bouwen van onze nieuwe website. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking. Ze zijn altijd zeer betrokken en behulpzaam. Vanwege deze uitstekende service en de kwaliteit van hun werk raden wij hen zeker aan!
 • Robbert Kok
 • Sunday's Nederland
Cynthia de Jong
Het team van Pluut Interaction BV is zeer deskundig, punctueel, flexibel, betrokken, meedenkend en sociaal vaardig. Al deze vaardigheden zijn voor ons, De Schoolwebwinkel, in de afgelopen maanden van groot belang geweest. Een ICT platform, zeker als het platform zo complex is als de onze, maak je namelijk stap voor stap samen en dient vanuit verschillende rollen bekeken en getest te worden. Door de nauwe samenwerking, via scrum methode, is het uiteindelijke product dan ook precies geworden zoals we voor ogen hadden. Eerlijk gezegd zelfs beter en mooier!
 • Cynthia de Jong
 • De Schoolwebwinkel B.V.
Hester Telleman
Erg tevreden over de samenwerking met Pluut Interaction. Zij komen met goede oplossingen, denken mee in het proces en ze werken snel! Onze projectenapplicatie staat als een huis!
 • Hester Telleman
 • Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO)
Jobs Brussee
Zeer tevreden met de heer Pluut. Toegankelijk, luisterend en gericht op de optimale oplossing voor mij, als klant. Behulpzaam, (snel) bereikbaar en servicegericht. Ja, kan ik van harte aanbevelen.
 • Jobs Brussee
 • Bang & Olufsen Brussee
Denken mee vanuit hun expertise, zijn flexibel in communicatie en oplossingen. Ze pakken hun rol als adviseur voor de beste lange termijn oplossingen.
 • Esther van Vliet
 • Register Belastingadviseurs
Op zoek naar een betrouwbare partner die staat voor wat hij doet zijn wij gelukkig terecht gekomen bij Pluut Interaction. Ik heb de afgelopen periode ervaren als zeer plezierig en professioneel. De samenwerking tussen Pluut en onze professionals was zeer goed en heeft geresulteerd in een prachtige website!
 • Sergej Koopmans Moleveld
 • Parnassia

Met ons kennismaken en de mogelijkheden bespreken?

Neem contact op met Wouter Pluut. Hij helpt je graag verder.

Neem contact met ons op