Webdesign Amsterdam


Webdesign in Amsterdam

Ben je op zoek naar een webdesign bureau in Amsterdam? Zoek niet verder, want wij kunnen je helpen! Wij maken sinds 2007 de mooiste websites en webapplicaties voor onze opdrachtgevers.

Gecertificeerde webdesigners, webdevelopers en online marketeers

Wij zijn een team van gedreven vakmensen met ieder zijn eigen discipline. Van concept tot en met realisatie kunnen wij jouw organisatie helpen doelen te bereiken. We werken met webdesigners, webdevelopers en door Google gecertificeerde online marketeers. 

Werk

We werken voor verschillende opdrachtgevers uit Amsterdam in verschillende branches. Zo werken we niet alleen voor lokale ondernemers, maar ook voor internationale bedrijven en overheidsinstanties. In ons portfolio laten we een greep van onze websites en mobiele app projecten zien.

Diensten

Wij helpen onze opdrachtgevers in de digitale wereld. Van websites tot mobiele applicaties en van virtual assistants tot machine learning bots. We kunnen je helpen in het gehele traject, van concept tot en met realisatie. We laten je op deze pagina meer zien over onze dienstverlening.

Over Pluut Interaction

Pluut Interaction is een fullservice web en app development agency. Wij zijn gevestigd op de Heereweg 345 in Lisse, midden in de bollenstreek. Dat is zo'n 20 minuten rijden vanaf Amsterdam.

Indien je het op prijs stelt, kun je bij ons terecht voor een kop Nespresso koffie, zodat we kunnen kennismaken. Graag geven we je een demonstratie van onze projecten en stellen we ons team aan je voor. Neem contact met ons op!

Wat vonden andere opdrachtgevers van ons werk?

Esther Knook
Fijn bedrijf om mee te werken met veel kennis in huis. Pluut Interaction komt de gemaakte afspraken na. Heldere manier van communiceren en kwaliteit van het geleverde is hoog.
 • Esther Knook
 • Hager
Robbert Kok
Pluut Interaction heeft ons geholpen bij meerdere projecten, waaronder het bouwen van onze nieuwe website. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking. Ze zijn altijd zeer betrokken en behulpzaam. Vanwege deze uitstekende service en de kwaliteit van hun werk raden wij hen zeker aan!
 • Robbert Kok
 • Sunday's Nederland
Cynthia de Jong
Het team van Pluut Interaction BV is zeer deskundig, punctueel, flexibel, betrokken, meedenkend en sociaal vaardig. Al deze vaardigheden zijn voor ons, De Schoolwebwinkel, in de afgelopen maanden van groot belang geweest. Een ICT platform, zeker als het platform zo complex is als de onze, maak je namelijk stap voor stap samen en dient vanuit verschillende rollen bekeken en getest te worden. Door de nauwe samenwerking, via scrum methode, is het uiteindelijke product dan ook precies geworden zoals we voor ogen hadden. Eerlijk gezegd zelfs beter en mooier!
 • Cynthia de Jong
 • De Schoolwebwinkel B.V.
Hester Telleman
Erg tevreden over de samenwerking met Pluut Interaction. Zij komen met goede oplossingen, denken mee in het proces en ze werken snel! Onze projectenapplicatie staat als een huis!
 • Hester Telleman
 • Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO)
Jobs Brussee
Zeer tevreden met de heer Pluut. Toegankelijk, luisterend en gericht op de optimale oplossing voor mij, als klant. Behulpzaam, (snel) bereikbaar en servicegericht. Ja, kan ik van harte aanbevelen.
 • Jobs Brussee
 • Bang & Olufsen Brussee
Wouter en zijn manschappen bieden een uitstekende service. Je wordt altijd op een fijne en vriendelijke manier te woord gestaan en goed geholpen. Mannen bedankt!
 • Leen Bokhorst
 • Perspectief Zoetermeer
Op zoek naar een betrouwbare partner die staat voor wat hij doet zijn wij gelukkig terecht gekomen bij Pluut Interaction. Ik heb de afgelopen periode ervaren als zeer plezierig en professioneel. De samenwerking tussen Pluut en onze professionals was zeer goed en heeft geresulteerd in een prachtige website!
 • Sergej Koopmans Moleveld
 • Parnassia

Met ons kennismaken en de mogelijkheden bespreken?

Neem contact op met Wouter Pluut. Hij helpt je graag verder.

Neem contact met ons op