Mobiele applicaties


Mobiele applicaties

Een mobiele applicatie (app) kan uw product of dienst meer waarde geven. U kunt namelijk gebruik maken van extra functionaliteiten. Maar belangrijker nog: u bent dichterbij uw doelgroep. Vaak zelfs in de broekzak van uw (potentiële) klanten.

Er zijn verschillende soorten mobiele applicaties waarvoor u kunt kiezen.

Native app

Een native app is besturingssysteem specifiek. De programmeertaal waarin de app is geschreven verschilt per besturingssysteem. Zo worden iOS apps voornamelijk in Objective-C en Swift geschreven. Android apps worden in Java ontwikkeld. Voor beide talen hebben wij kennis in huis. Het is gewenst om voor ieder platform conform richtlijnen te ontwerpen/ontwikkelen. Dit komt voornamelijk de gebruikerservaring ten goede, doordat de manier van werken bekend is bij de gebruikers.

Web app

Een web app is niet besturingssysteem specifiek, het bereik is daardoor groter dan dat van één native app. Het is eigenlijk een slimme website. Een nadeel is dat de web applicatie niet in de App Store wordt toegelaten.

Hybride app

Een hybride applicatie is een combinatie van een native en een web app. Hierbij wordt een native app als omhulsel gebruikt voor de web app. 

Elke soort heeft zijn voor- en nadelen. We adviseren u hierbij graag.

Claim uw positie in de mobile app wereld en neem vandaag nog contact met ons op.

Met ons kennismaken en de mogelijkheden bespreken?

Neem contact op met Wouter Pluut. Hij helpt je graag verder.

Neem contact met ons op