Google Home app development


Google Home

Google Home is net als Amazon Echo/Alexa een virtual assistant. Deze virtual assistants bieden tal van nieuwe mogelijkheden. Door middel van spraak kunnen er opdrachten worden gegeven aan deze assistants waarna deze jouw taken uitvoert.

Google Home biedt een platform waarop wij als ontwikkelaars apps kunnen bouwen. Deze apps kunnen vervolgens worden gebruikt door de spraakgestuurde speaker. 

Google Home virtual assistant app development

Onze ervaringen met app development voor Google Home 

Onze ontwikkelaars hebben ervaring met het ontwikkelen van applicaties voor Google Home. De ervaringen van onze backend developer Nathan staan in zijn blog over app development voor Google Home.

Google Home apps koppelen aan Artificial Intelligence platforms

Google Home apps kunnen we koppelen aan Artificial Intelligence platforms, zoals API.AI. Met deze AI-platforms kunnen we door middel van machine learning apps voor Google Home steeds slimmer maken. 

Google Home virtual assistant app development

Demonstatie van Google Home apps

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van virtual assistants, zoals de Google Home? Neem dan contact met ons op. We laten je graag een demonstratie zien van de apps die wij hebben gemaakt voor het Google Home platform.

Met ons kennismaken en de mogelijkheden bespreken?

Neem contact op met Wouter Pluut. Hij helpt je graag verder.

Neem contact met ons op