Beter vindbaar worden, èn blijven, met jouw website?

Sluit een SEO abonnement af en laat dit aan ons over!

Oprichter en eigenaar Pluut Interaction B.V.

Miljoenen bezoekers

Mijn naam is Wouter Pluut. Ik ben ondernemer en tevens oprichter en eigenaar van Pluut Interaction B.V. 

Sinds 2007 maakt mijn bedrijf websites voor ondernemers waarmee zij meer omzet behalen. Wij maken werkende websites die goed gevonden worden op zoekmachines.

Sindsdien hebben we miljoenen bezoekers voor onze opdrachtgevers weten te realiseren. Inmiddels hebben we meer dan 400 bedrijven en ondernemers geholpen met het verbeteren van hun website.

Ontstaan vanuit passie voor internet

Ontstaan vanuit passie...

Pluut Interaction is sinds 2007 uitgegroeid tot een internetbureau met een sterke naam in de online branche. Met een team van gedreven internet professionals helpen we vanuit ons super gave kantoor in Lisse ondernemers aan betere online resultaten. 

Ooit ontstaan vanuit passie voor de interactie tussen de mens en machine hebben wij een klantenportfolio opgebouwd waar we trots op zijn.

SEO abonnement klanten

980 +

Zoekwoorden op positie 1

12 + jaar

Toonaangevende ervaring

400 +

Klanten beter vindbaar

Esther Knook
Fijn bedrijf om mee te werken met veel kennis in huis. Pluut Interaction komt de gemaakte afspraken na. Heldere manier van communiceren en kwaliteit van het geleverde is hoog.
 • Esther Knook
 • Hager
Hester Telleman
Erg tevreden over de samenwerking met Pluut Interaction. Zij komen met goede oplossingen, denken mee in het proces en ze werken snel! Onze projectenapplicatie staat als een huis!
 • Hester Telleman
 • Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO)

Beter vindbaar met een SEO abonnement

Scoor hoog in Google

1. Scoor hoog in Google

Wij gaan al een tijdje mee. Al sinds 2007 ontwerpen en ontwikkelen we websites die geoptimaliseerd zijn voor Google. Dagelijks zijn we bezig met alle aspecten van SEO. Hierdoor weten we precies wat wel en wat niet werkt. Jij hoeft dus geen SEO expert te zijn. Wij nemen het werk uit handen.

SEO rapportages

2. Geen keuzes op onderbuik gevoel

Elke maand verzorgen wij een uitgebreide en overzichtelijke rapportage van de resultaten van de SEO optimalisaties. Op basis van deze rapportages ben je in staat keuzes te maken op basis van harde cijfers

Direct starten

Meer bezoekers, leads en klanten

3. Meer bezoekers, leads en klanten

Meer bezoekers zijn alleen van toegevoegde waarde wanneer ze ook klant worden. Wij optimaliseren jouw website voor het beste resultaat. Zo zorgen wij voor meer bezoekers, leads en uiteindelijk converterende klanten. Jij hoeft hier dus niets voor te doen.

Direct starten

Robbert Kok
Pluut Interaction heeft ons geholpen bij meerdere projecten, waaronder het bouwen van onze nieuwe website. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking. Ze zijn altijd zeer betrokken en behulpzaam. Vanwege deze uitstekende service en de kwaliteit van hun werk raden wij hen zeker aan!
 • Robbert Kok
 • Sunday's Nederland
Jobs Brussee
Zeer tevreden met de heer Pluut. Toegankelijk, luisterend en gericht op de optimale oplossing voor mij, als klant. Behulpzaam, (snel) bereikbaar en servicegericht. Ja, kan ik van harte aanbevelen.
 • Jobs Brussee
 • Bang & Olufsen Brussee

Klaar voor meer bezoekers?

Met een SEO abonnement helpen we jou om je website beter vindbaar te maken en te houden. Enkele voordelen van een SEO abonnement:  

 • Scoor hoog in Google
 • Geen keuzes op onderbuik gevoel
 • Meer bezoekers, leads en klanten
 • Maandelijks opzegbaar
 • Geen technische kennis nodig
 • Heldere rapportages 

Start met een SEO abonnement

Start met een SEO abonnement

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte voor een SEO abonnement bij ons aan.