October CMS website


OctoberCMS stelt je in staat jouw website aan te passen zonder dat je technische kennis nodig hebt. 

 
October CMS

October CMS verkozen tot beste CMS van 2018

October CMS is eind 2018 verkozen tot beste flat file CMS. Duizenden developers over de gehele wereld maken gebruik van dit CMS. 

Al sinds 2015 werken we met October CMS

Ons internetbureau bestaat al sinds 2007. In de loop van de jaren hebben we veel CMS systemen ingezet voor meer dan 350 webprojecten. We werken voor MKB bedrijven, overheid, semi-overheid en non-profit organisaties. Door de grote diversiteit aan afnemers, zochten we naar een gebruiksvriendelijk web content management systeem dat kan voldoen aan ieders verwachtingen. In 2015 kwamen we in aanraking met October CMS en sindsdien willen we niet meer anders. 

Internetbureau klanten
Laravel gecertificeerd

Laravel gecertificeerd

October CMS is open source en ontwikkeld op het Laravel PHP framework. Ons team van webdevelopers is Laravel gecertificeerd, waardoor zij niet alleen alle ins-and-outs kennen van Laravel, maar ook van October CMS. 

Everything should be made as simple as possible, but not simpler.

Albert Einstein

Stabiel en elegant

Het CMS is een overzichtelijk en zeer gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS). Het Laravel framework staat erom bekend zeer stabiel en vooruitstrevend te zijn. Dit merk je als gebruiker enorm in het gebruik van het systeem. 

De filosofie van de makers van het CMS sluit niet voor niets aan bij de quote van Albert Einstein: Everything should be made as simple as possible, but not simpler.

Waarom October CMS?

 • gebruiksvriendelijk CMS om jouw website te beheren

 • het is een open source systeem en wordt daardoor regelmatig voorzien van nieuwe functionaliteit

 • er zijn veel plug-ins beschikbaar 

 • het CMS is ontwikkeld op het betrouwbare Laravel framework

 • je kunt het inzetten voor complexe en eenvoudige internetprojecten

Esther Knook
Fijn bedrijf om mee te werken met veel kennis in huis. Pluut Interaction komt de gemaakte afspraken na. Heldere manier van communiceren en kwaliteit van het geleverde is hoog.
 • Esther Knook
 • Hager
Robbert Kok
Pluut Interaction heeft ons geholpen bij meerdere projecten, waaronder het bouwen van onze nieuwe website. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking. Ze zijn altijd zeer betrokken en behulpzaam. Vanwege deze uitstekende service en de kwaliteit van hun werk raden wij hen zeker aan!
 • Robbert Kok
 • Sunday's Nederland
Cynthia de Jong
Het team van Pluut Interaction BV is zeer deskundig, punctueel, flexibel, betrokken, meedenkend en sociaal vaardig. Al deze vaardigheden zijn voor ons, De Schoolwebwinkel, in de afgelopen maanden van groot belang geweest. Een ICT platform, zeker als het platform zo complex is als de onze, maak je namelijk stap voor stap samen en dient vanuit verschillende rollen bekeken en getest te worden. Door de nauwe samenwerking, via scrum methode, is het uiteindelijke product dan ook precies geworden zoals we voor ogen hadden. Eerlijk gezegd zelfs beter en mooier!
 • Cynthia de Jong
 • De Schoolwebwinkel B.V.
Hester Telleman
Erg tevreden over de samenwerking met Pluut Interaction. Zij komen met goede oplossingen, denken mee in het proces en ze werken snel! Onze projectenapplicatie staat als een huis!
 • Hester Telleman
 • Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO)
Wouter en zijn manschappen bieden een uitstekende service. Je wordt altijd op een fijne en vriendelijke manier te woord gestaan en goed geholpen. Mannen bedankt!
 • Leen Bokhorst
 • Perspectief Zoetermeer

Wil jij ook een website met October CMS?

Ons internetbureau werkt voor diverse opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Graag vertellen we je in een vrijblijvend kennismakingsgesprek meer over het inzetten van October CMS. Heb je een uitdagend webproject en twijfel je nog of je October CMS zal inzetten? Dan komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken en te laten zien.